A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Fekete-barna tömbökben bányásszák a kala namak néven is ismert fekete sót, mely az indiai konyha hagyományos ételeinek elengedhetetlen ízesítője. Szinét vasoxid tartalmának köszönheti. Igazi gourmet só. Kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek. Indiában elsősorban ételek ízesítésére használják, csatnik, joghurtok, saláták, savanyúságok népszerű összetevője. Kénes íze miatt kiválóan alkalmas a tojás ízének helyettesítésére, továbbá gazdag vasban, kalciumban és magnéziumban is. A fekete só jótékony hatással lehet a magas vérnyomásra, jó hatással lehet székrekedés esetén.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Pakisztán