A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Átmeneti készlethiány
Kérjük a megjegyzésbe írd meg, hogy csípős vagy csemege kolbászt kérsz!
A Hartai füstölt kolbász egy érlelt, nyers kolbász fajta, melynek csemege és csípős típusa is megvásárolható kilogrammos áron. A Hartai füstölt kolbászt minőségi hús felhasználásával készítik.
Harta egy dunamenti sváb nemzetiségű nagyközség Bács-Kiskun megyében. Nemzetiségi ételeinek egyike a hartai füstölt kolbász. A házilag készített kolbász fűszerezéséhez a hartaiak saját termesztésű fűszerpaprikát és fokhagymát használnak, melyek a termék jellemző ízei.
A magyar konyha egyik hagyományos étele a kolbász, amely hosszú múltra tekint vissza. Kiemelt szerepet tölt be az étkezési kultúrában és ünnepekben, a hús egyik közismert feldolgozási formája. A régi időkben a kolbászkészítés téli tevékenység volt, mely összehozta a családot. Célja, hogy a hús hosszan tárolható formába kerüljön. A magyar kolbász különlegességét a speciális fűszerezés adja. Ez igaz a hartai füstölt kolbászra is.
A Grobytól online vásárlás során is beszerezheti a terméket!
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen 20°C alatt tárolandó.
Származási hely: Magyarország