A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Gesztenyepüré édesítőszerrel kiváló alapanyaga lehet a legkülönfélébb desszerteknek. A tejszínhabos gesztenyepüré magyar specialitásból vált jellegzetes, monarchiabeli cukrászati csemegévé. A masszából finom süteménytöltelékek, krémek is készíthetők, amit más országok konyhái is ismernek.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz, csak természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
Elkészítési javaslat: a fagyasztóból kivéve szobahőmérsékleten felengedve felhasználható krémek, sütemények készítéséhez, átpasszírozva, tejszínhabbal önálló desszertként.
Tárolási információ: fagyasztva, -18°C alatt tárolandó! Felengedtetés után, visszafagyasztani tilos!
Származási hely: Magyarország