A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Brassói aprópecsenye fűszerkeverék.
Felhasználási információ: A húst megmossuk, szárazra töröljük, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk és ugyanakkora kockákra vágjuk. Serpenyőben olajon üvegesre pároljuk a hagymát, majd beletesszük a húskockákat, barnásra pirítjuk, megszórjuk a Horváth Rozi brassói aprópecsenye fűszerkeverékkel, kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A burgonyát bő, forró olajban kisütjük, és óvatosan összekeverjük a hússal. Vegyes salátával, savanyúsággal forrón tálaljuk.
Tárolási információ: száraz, fénytől védett helyen tartandó!
Származási hely: Magyarország