A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Az olajos magvak pozitív hatását számos kutatás igazolja. Nem csak finomak, de bőségesen tartalmaznak növényi fehérjéket, rostokat, antioxidáns vitaminokat és ásványi anyagokat. A mandula vitaminjai, ásványi anyagai: B1, B2, B6, E, P, foszfor, vas, kalcium, magnézium, mangán, cink, szelén, folsav. Miért jó, ha mandulát fogyasztunk? A mandula a nagy mennyiségű jótékony összetevői és a sokrétű felhasználása miatt az egyik legjobb csonthéjas magféle. Magas E vitamin tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatása, segíti a méregtelenítő folyamatokat, erősíti a szervezet ellenálló képességét, karbantartja a sejtfalakat és a bőrt. A szeletelt mandula remek kiegészítője, díszítője lehet krémleveseknek, illetve süteményeknek.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Spanyolország