A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék megszűnt
Mit kell tudni a Pink Lady almáról?
A Pink Lady alma úgynevezett klub alma, azaz egy konkrét marketingkonstrukció eredménye, aminek köszönhetően ezt az ausztrál fajtát az almák Ferrarijaként is emlegetik. A mögötte álló brand és a termesztés mennyiségi kontrollja miatt sokkal inkább termék, mint szimpla gyümölcs. (“Szülei” Lady Williams és a Golden Delicious fajták.) Ha azonban ettől eltekintünk, a Pink Lady valóban finom, lédús, roppanós, egyszerre elég édes és savanyú, ráadásul nagyon kívánatos színe és formája van. Ízében és állagában meglepően hasonlít a bio minősítésű szabolcsi almára, a fő különbség az, hogy a magyar alma jóval kisebb és kerekebb.
Hogyan használhatjuk a Pink Lady almát?
Természetesen nyersen fogyasztva a legfinomabb, így élvezhetjük igazán a fajta legjellegzetesebb vonását, az édes ízt. A Pink Lady mindent tud amit bármelyik másik alma; fogyaszthatjuk kompótként, gyümölcssalátának, répával, sajttal, banánnal uzsonnára, vagy le is reszelhetjük pite vagy rétestölteléknek.
A Pink Lady alma egészségtámogató tulajdonságai
Tökéletesen illeszkedik a vegán és a low carb étrendbe is, hiszen annak ellenére, hogy gyümölcs, csupán 52kcal az energiatartalma (100g almára vetítve). Más gyümölcsökkel ellentétben azonban szénhidrátjai részben lassú felszívódásúak, azaz teltségérzetet váltanak ki. (Fogyasztása után egy órával nem leszünk újra éhesek.) Ennek fényében a Pink Lady kiváló támogatást nyújt nemcsak egy kiadós edzés után, de egy hosszabb kirándulás alkalmával is. Vitaminjai, ásványi anyagai a cukorbetegség, szív-és érrendszeri betegségek megelőzésében támogatják a szervezetet. Mivel a Pink Lady 80%-a víz, kiváló szomjoltó gyümölcs, ennek főleg akkor vesszük hasznát, ha gyerekeknek vagy idősebb szeretteinknek akarunk kedveskedni valamivel, ami finom, tápláló és még egészséges is.
Hogyan tároljuk a Pink Lady almát?
Szobahőmérsékleten, természetes szellőzésű tárolótérben, más gyümölcsöktől és zöldségektől elkülönítve.
Származási hely: Olaszország
Osztály: II.