A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Szabolcs-Szatmár megye az ország Észak- Keleti csücske hagyományosan a Kárpár-medence almatermesztésének központja. Éghajlata és talajadottságai kitűnő, lédús almafajták természetét teszik lehetővé. Egy ilyen fajta a Jonatán, amit már rég elfeledtek a nyugat-európai piacokon, viszont harmonikus savai, utánozhatatlan zamatai miatt az ide települt lé üzemek elsőrangú kedvence. Minden más almalé ízét ezzel javítják, így nem csoda, ha egy másik eredetvédett Panyolai almapálinka alapanyagát a Jonatán alma szolgáltatja. Az almapálinka karaktere így a jonatán összes előnyös tulajdonságát hordozza, kóstolásával szétárad ez az üde frissesség. Ajánlott fogyasztási hőmérséklet 16-19°C.
Könnyű ételekhez, gyümölcstálakhoz remek választás de étkezés után önmagában fogyasztva is tökéletes.
Alkoholtartalom: 42% V/V.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy 18 éven aluliakat szeszes itallal nem szolgálunk ki!