A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A körözött a magyar konyha legismertebb túrókrémje, a nemzetközi gasztronómiában pedig liptói túró néven ismerik. A régi történetek szerint eleinte pásztorok és juhászok készítették maguknak, hogy feljavítsák a megunt túrót. Manapság rengeteg változata ismert, gyakorlatilag ahány tájegység annyiféle körözött létezik. Tökéletes friss kenyérre, pirítósra kenve, de magában zöldségmártogatósként is funkcionálhat. Bulik, összejövetelek kedvelt szendvicskrémje a körözött. A Cserpes körözött krémek krémesen kenhetők, de közben mégis érezhetők bennük a túró (ricotta) szemcsék. Dinamikus hagyma íz dominál bennük, vörös és fokhagyma is egyaránt. Kiváló hideg- és melegszendvicsek készítéséhez egyaránt. Tartósítószert és színezéket nem tartalmaz.
Tárolási információ: hűtve, 2-6°C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország