A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
A termék megszűnt
Fehér rizs, barna rizs, lehet, hogy Ön is gyakran főzi őket, de az biztos, hogy a boltok polcain már találkozott velük. De azt vajon tudja, miért érdemesebb a barna rizst fogyasztani?
Mi is a különbség a fehér és a barna rizs között! A rizs számos rétegből áll, amelyeket a feldolgozás során a végcéltól függően távolítanak el, vagy hagynak meg. A fehér rizsről több réteget is lehántanak, míg a barna rizs esetében csak a legfelső réteg kerül eltávolításra, így az értékes tápanyagok megmaradnak. A barna rizsben összetett, lassan felszívódó szénhidrátok találhatóak, keményítőt és rostokat is tartalmaz. A rostoknak köszönhetően gyorsan, hosszú időre eltelít. Emellett fehérjében is gazdag, illetve fontos vitaminok és ásványi anyagok forrása is, mint például magnézium, mangán és szelén.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 1491 kJ (352 Kcal)
Zsír: 2,2 g ebből telített: 0,6 g
Szénhidrát: 74 g ebből cukrok: 0,6 g
Fehérje: 7,8 g
Só: 0,03 g
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország