A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Az olasz konyha egyik nélkülözhetetlen alapanyaga a Ricotta. Mivel köztudottan nincs karakteres íze, sokféle ételhez használhatjuk: akár édes, akár sós ételekhez is illik. Egy igazán tökéletes „töltőanyag”, amely ideális fűszerezés, ízesítés esetén kiegészíti, a többi hozzávalót. Ezért többnyire azt javasolják, hogy markánsabb ízű hozzávalókkal társítsuk. Az olaszok gyakran használják tésztákba töltelékként, gombával, spenóttal és egyéb karakteresebb ízű anyagokkal keverve. Szimplán fűszerezve finom kence készíthető belőle. Édességekhez kiváló krém alapanyag! A Szarvasi Ricotta különleges tulajdonsága, hogy igazán krémes állagú. Savófehérjében gazdag, mely a szervezet számára nagyon jótékony hatással bír. Emellett kiváló természetes kalciumforrás is.
Tárolási információ: hűtve, 0-6°C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország