A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Tökéletes szedvicskrém, akár magában is, de különféle kencék - mint például a körözött - alapanyaga is lehet. Érdekes, karakteresebb ízű túró, nem olyan semleges aromájú, mint a tehéntúró. A juhtúró, azaz másik nevén a brindza a friss sajtok közül az oltós alvadású sajtok közé tartozik. Eredetileg Romániában készítették, de már a középkorban elterjedt a közép- és kelet-európai országokban a középkorban. Elkészítése során a juh tejét 30-35 C-osra melegítik és kisebb faedényekbe adagolják, majd beoltják. Több napig érlelik, miközben rendszeresen megkeverik. Ennek a folyamatnak a végén készül el a sima, könnyen kenhető, kissé csípős és sós, jellegzetes ízű túró. Jelentős a probiotikum tartalma, így fogyasztása nagyon kedvező hatású a bélflóra működésére. Használata a szlovák konyhára jellemző leginkább. A kőrözött és a sztrapacska elengedhetetlen kiegészítője.
Utóhőkezelt, zsíros juhtúró, kevert tejből.
Zsírtartalom: 45%.
Tárolási információ: hűtve, 2-10°C között tárolandó!
Származási hely: Magyarország