A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Hántolt, pörkölt sózott napraforgómag.
Különösen gazdag fehérje, vitamin- és ásványi anyagforrás, mely ropogtatni valóként is igen népszerű!
A napraforgómag bővelkedik fehérjében, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban, mint B1-, B2- és főleg E-vitamin. Emellett gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben, mint például a cink, réz, magnézium, kalcium, foszfor, vas, kálium vagy a szelén. A hántolt napraforgómag rengeteg makro- és mikroelemet, aminosavat és fitoszterint tartalmaz, elősegítve az LDL koleszterin csökkentését. Nem csak a pörkölve, sósan érdemes fogyasztani, sokféleképp használható a hántolt napraforgó. Hozzáadhatjuk kásákhoz, müzlihez, joghurthoz, száraz serpenyőben megpirítva bármilyen salátához, vagy krémleveshez adható. De megszórhatunk vele péksüteményeket is. Az eleve sós változat is tökéletes lehet levesekre, joghurtba és egyéb ételekbe, salátákhoz is.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország