A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Pirított, sózott tökmag.
Táplálkozás-élettani szempontból a tök legértékesebb része a magja, mivel kis mennyiségben is jelentős tápértéket képvisel.
Az E-vitamin értékes antioxidáns, védi a sejteket az öregedéstől, valamint daganat és érelmeszesedés megelőző hatása is van. A B1-vitamin jelentős szerepet tölt be a szénhidrát anyagcserében. A B2-vitamin és a niacin fontos enzimek alkotórésze, részt vesznek a szöveti légzésben, az oxidációs-redukciós folyamatokban és a méregtelenítésben.
A tökmagot keverhetjük salátába, turmixokba is és felhasználhatjuk granolához is, de sós péksüteményeket kiflit, pogácsát is megszórhatunk vele.
Tárolási információ: szobahőmérsékleten tárolandó!
Származási hely: Magyarország