A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Milyen értékes ásványi anyag és vitamin található a kesudióban? A kesudióban nagyon sok értékes tápanyag található: foszfor, magnézium, vas, réz, cink, szelén, A- és B-vitaminok, béta-karotin, folsav, hogy csak néhányat említsünk. Külön is kiemelnénk magas kalciumtartalmát, melynek köszönhetően erősíti a csontokat, a hajat és a körmöt. A kesudió ezen kívül tele van antioxidáns hatású E-vitaminnal is, az E-vitamin késlelteti a sejtek öregedését és a szabad gyököktől is véd.
Milyen betegségek kockázatát csökkenti a fogyasztása? Túlnyomórészben telítetlen zsírsavakat tartalmaz, így csökkenti a keringési betegségek kockázatát. A kesudió megvéd az epekő kialakulásával szemben. Csökkenti a koleszterinszintet. Megvéd a kellemetlen fejfájástól. Csökkenti a cukorbetegség kialakulását. Magnézium tartalmának köszönhetően csökkenti a magas vérnyomást. Kiemelkedően magas magnéziumtartalom mellett kalciumban is gazdag, amelyek együtt, hatásukat tekintve még jobban hasznosulnak. Fontosak az egészséges csontozat megőrzésében, fenntartásában, csontritkulás esetén is nagyon jó táplálék a kesudió. A fogakat és a fogínyt is erősítik a benne található ásványi anyagok, ugyanakkor jót tesznek az izomzatnak, a körömnek és a hajnak is. Hogyan tároljuk a kesudiót? Hűvös helyen, zárt edényben akár 6 hónapig is fogyasztható. A legjobb megoldás, ha hűtőszekrényben tároljuk.
Tárolási információ: Száraz, hűvös helyen tárolandó.
Származási hely: EU