A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották az olimpiára készülő sportolók. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-, vitamin- és ásványianyag-források is. Felhasználásuk rendkívül sokoldalú: fogyaszthatók önállóan, vagy süteménybe, fagylaltba, joghurtba, müzlibe keverve. A különféle magvak pedig szintén vitaminokban, fehérjében és ásványi anyagokban bővelkednek. A földimogyoró például vitaminokban gazdag, egészséges táplálék. Olajtartalma magas (kb. 40-50%), és koleszterin csökkentő hatású. Az egyszeresen telítetlen zsírokban gazdag táplálkozás, a földimogyoró fogyasztása is segíthet a szívbetegségek kivédésében. Csillapítja a vérzést, vérnyomáscsökkentő hatással bír, és gyógyítja légzőszervünket, a tüdőt is. Fehérjetartalma is jelentős, ami a vegetáriánus táplálkozást folytatóknak kedvező. Értékes összetevői a B-vitamin, az antioxidáns E-vitamin és gyulladáscsökkentő hatása sem elhanyagolható. A mandula a nagy mennyiségű jótékony összetevői és a sokrétű felhasználása miatt az egyik legjobb csonthéjas magféle. Magas E vitamin tartalmának köszönhetően erős antioxidáns hatása, segíti a méregtelenítő folyamatokat, erősíti a szervezet ellenálló képességét, karbantartja a sejtfalakat és a bőrt. Igazi vitaminbomba ez az ízletes keverék!
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó!
Származási hely: Magyarország