A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Az aszalt szilvában számos értékes ásványi anyag és vitamin található. A-vitamin, B-vitamin, C-vitamin, cink, kálium, kálcium, foszfort és magnézium.
Rostokban igen gazdag, így emésztést serkentő és kiváló immunerősítő, ezenkívül jótékonyan hat a memóriára.
Fogyaszthatjuk önálló édességként, süteményekben, müzlikben, gyümölcslevesként, különböző húsokhoz: csirkéhez, pulykához, sertéshúshoz, marhahúshoz, vadakhoz, továbbá fagylaltba, joghurtba keverve. Különböző húsokba töltelék gyanánt.
Az ajánlás szerint napi pár szemnél többet ne fogyasszunk belőle. Rendszeres fogyasztása esetén hozzájárul az anyagcsere megfelelő működéséhez.
Tárolási információ: száraz, hűvös helyen tárolandó.
Származási hely: Magyarország