A kosarad jelenleg üres.
Adj hozzá termékeket!
A végösszeg a szállítás költségét, illetve MPL szállítás esetén a csomagolási költséget nem tartalmazza.További információ
Pirított, sózott, héjas napraforgómag.
A napraforgómag számos maghoz hasonlóan bővelkedik fehérjében, esszenciális zsírsavakban és vitaminokban. Ilyenek például B1-, B2- és főleg az E-vitamin. Emellett gazdag ásványi anyagokban, nyomelemekben is, mint például a cink (a tökmaghoz hasonlóan), réz, magnézium, kalcium, foszfor, vas, kálium vagy a szelén. A hántolt napraforgómag rengeteg makro- és mikroelemet, aminosavat tartalmaz. Nem csak a pörkölve, sósan érdemes fogyasztani, sokféleképp használható a natúr hántolt napraforgómag is. Hozzáadhatjuk kásákhoz, müzlihez, joghurthoz, száraz serpenyőben megpirítva bármilyen salátához, vagy krémleveshez adható. De megszórhatunk vele péksüteményeket is.
Tárolási információ: szobahőmérsékleten tárolandó!
Származási hely: Magyarország